Évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a hulladékok szelektív gyűjtésére és hasznosítására. Ennek részeként társaságunk átveszi és feldolgozza a lakossági eredetű és a parkgondozási tevékenységből származó lágy szárú zöldhulladékokat is, és a beérkező anyagokból komposztot állít elő.

Az előírásoknak megfelelő minőségű komposztot cégünk eladásra kínálja. A komposzt ára: 5 245 Ft+ÁFA/m3 + igény esetén kiszállítási díj

A komposzt megvásárolható személyesen a Zalaegerszeg-Búslakpusztai hulladéklerakónál nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 8 és 15 óra között. Igény szerint kiszállítást is biztosítunk, megrendelésre a +36 92/598 940-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen van lehetőség.

A 20 x 20 mm-es lyukméretű rostán átrostált komposzt ömlesztett formában vásárolható meg.

Referenciaként szolgál, hogy a zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. virágosítás során, Zalaegerszeg közterületein rendszeresen alkalmazza a Zala-Müllex Kft. által előállított Zala (2) Komposztot, emellett több zalaegerszegi kertészeti vállalkozás is használja termékünket.

Társaságunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság által kiadott forgalomba hozatali és felhasználási engedélyt 04.2/1092-2/2014 határozatszámon kapta meg.
A komposzt minősége megfelel 36/2006 (V.18.) FVM rendelet 3. számú melléklete 4. pontja szerinti előírásoknak, határértékeknek és a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség által a települési szilárd hulladéklerakó és kapcsolódó létesítményeinek üzemeltetéséhez 2828/15/2003. számon kiadott egységes környezethasználati engedélynek.

Érdeklődni a következő elérhetőségen lehet:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 92 598 940