26 szept.
Közzétette: Zala Depo

Tisztelt Partnerünk!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. szeptember 30-i hatállyal a Müllex-Körmend Kft. beolvadással egyesül a Zala-Depo Kft.-vel. Az átalakulás tényét a Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága a cégjegyzékbe bejegyezte. A beolvadást követően a társaság ZALA-MÜLLEX Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft. néven működik tovább.

 

A 2017. október l-jétől hatályos cégadatok:

 

Név:

ZALA-MÜLLEX Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft.

Rövidített név:

ZALA-MÜLLEX Kft.

Székhely:

8900 Zalaegerszeg, Gasparich út 26.

Postacím:

8900 Zalaegerszeg Pf. 26.

Adószám:

12701131-2-20

cégjegyzékszám:

20-09-065081

bankszámlaszám:

11749008-20167196 (OTP)

 

Az egyesülés a Partnereinkkel való mindennapi tevékenységben nem jelent változást, az egyesülés előtt megkötött szerződések továbbra is érvényesek.

A két cég egyesülésével egy regionális viszonylatban is jelentős társaság jön létre, mely még nagyobb humán-, eszközerőforrással és jelentős tapasztalattal bír a hulladékgazdálkodás területén. A Tisztelt Partnereinknek nyújtott szolgáltatásaink az eddigiekben megszokott zavartalan, magas szintű teljesítése, annak finanszírozása még biztosabbá válik.

Kérjük, hogy levelezéseikben, számlázásaikban az adatváltozásokat a megadottak szerint szíveskedjenek átvezetni.

08 jún.
Közzétette: Zala Depo

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KEOP, illetve az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség által meghirdetett Fejlesztési pályázatoknak köszönhetően többféle, a szelektív hulladékgyűjtést szolgáló edény áll a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Depo Kft. rendelkezésére. 

Ennek eredményeképp Zalaegerszegen ellenszolgáltatás nélkül igényelhető 120 vagy 240 literes tájékoztató matricával ellátott gyűjtőedény, amely házhoz menő sárga (műanyag), illetve kék (papír) zsákos gyűjtés esetén vehető igénybe, zsák helyett vagy azzal párhuzamos használatra.

Teljes Cikk
18 máj.
Közzétette: Zala Depo

Véget ért a Zalaegerszeg MJV Önkormányzata, a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Depo Kft. által meghirdetett tavaszi nagytakarítási akció. A lomtalanítás az idei évben március 17-től május 13-ig tartott, mely során 1396 bejelentés érkezett és összesen 6147 m3 hulladékot szállítottak el a Zala-Depo Kft. és Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai.

Teljes Cikk
25 jan.
Közzétette: Zala Depo

Tevékenységünkön belül egyre nagyobb arányt képvisel a hulladékok szelektív gyűjtése, hasznosítása. Ennek keretében társaságunk átveszi és feldolgozza a lakossági eredetű és a parkgondozási tevékenységből származó lágy szárú zöldhulladékokat, mely során a beérkező anyagokból komposztot állít elő.

Teljes Cikk
30 okt.
Közzétette: Zala Depo

Sratégiai együttműködő partnerünk, a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodája 2015. november 2-ától a Deák tér 3/C szám alá költözik további három, közfeladatot ellátó céggel együtt.

Teljes Cikk
12 dec.
Közzétette: Zala Depo

 Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékhasznosítási körülmények változása miatt módosulnak a hulladékudvarba beszállítható elektronikai hulladékok leadásának feltételei.

Teljes Cikk