03 ápr.
Közzétette: Zala-Müllex

 A Zala-Müllex Kft. jelenleg nem keres új munkatársakat.

 

 

 

27 márc.
Közzétette: Zala-Müllex

2019-es Lomtalanítás utca szerinti bontásban

Teljes Cikk
13 márc.
Közzétette: Zala-Müllex

Zalaegerszeg MJV Önkormányzata a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. (és alvállalkozó a Zala-Müllex Kft.) közreműködésével Zalaegerszegen a családi házban élők részére, házhozmenő lomtalanítási akciót szervez, melynek időpontja városrészektől függően. 

2019. április 1.  és 2019.június 6. között lesz.

Teljes Cikk
28 aug.
Közzétette: Zala-Müllex
A város területén, közszolgáltatás keretében, elkülönítetten (szelektíven) begyűjtött hulladékok mennyisége folyamatos növekedést mutat. A tapasztalt mennyiségi növekedés - amely döntő részben a város lakosságának pozitív hozzáállásának köszönhető - elsősorban a műanyag csomagolóanyagok (pl. PET palackok) esetében tapasztalható. A növekvő hulladékmennyiség átvétele logisztikai változtatásokat tesz szükségessé a korábban kialakított gyűjtési módszerekhez és időpontokhoz képest.
Teljes Cikk
01 aug.
Közzétette: Zala-Müllex

Tájékoztatjuk a Kedves Lakosságot, hogy

2017.01.02 napjától harasztifalui telephelyünkön a lakossági hulladék díjmentes leadása megszűnt!


A telephelyünkön a hulladék leadása kizárólag díj ellenében van lehetőséges:

Hulladék

Átvételi díj

Lom hulladék

 17.50 Ft / kg + 27 % ÁFA

Könnyű építési-, bontási hulladék (fólia, műanyag, textil)

14,50 Ft / kg + 27 % ÁFA

Építési bontási hulladék (nehéz)

 5,50 Ft / kg + 27 % ÁFA

Tiszta föld

 500 Ft / tonna + 27 % ÁFA

Kavicsos föld

 2900 Ft / tonna + 27 % ÁFA

Beton törmelék

 2,50 Ft / kg + 27 % ÁFA

Szerves (biológiailag lebomló) hulladék

5 Ft /kg + 27 % ÁFA

Pala (veszélyes hulladék)

78 Ft/kg + 27 % ÁFA

Gumiabroncs

8 Ft/kg + 27 % ÁFA

 

A feltüntetett átvételi díjak, visszavonásig érvényesek!

A lakossági ingyenes elhelyezésről az STKH Kft. honlapján (www.stkh.hu) tudnak informálódni!

Köszönjük szíves megértésüket!

Zala-Müllex Kft. / Müllex Közszolgáltató Nonprofit Kft.

19 febr.
Közzétette: Zala-Müllex

Zalaegerszeg MJV Önkormányzata a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Müllex Kft. együttműködésében – kizárólag a zalaegerszegi lakosság részére – meghirdeti a háztartások tavaszi nagytakarítását.

Teljes Cikk
26 szept.
Közzétette: Zala-Müllex

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. szeptember 30-i hatállyal a Müllex-Körmend Kft. beolvadással egyesül a Zala-Depo Kft.-vel. Az átalakulás tényét a Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága a cégjegyzékbe bejegyezte. A beolvadást követően a társaság ZALA-MÜLLEX Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft. néven működik tovább.

Teljes Cikk
08 jún.
Közzétette: Zala-Müllex

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KEOP, illetve az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség által meghirdetett Fejlesztési pályázatoknak köszönhetően többféle, a szelektív hulladékgyűjtést szolgáló edény áll a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Depo Kft. rendelkezésére. 

Ennek eredményeképp Zalaegerszegen ellenszolgáltatás nélkül igényelhető 120 vagy 240 literes tájékoztató matricával ellátott gyűjtőedény, amely házhoz menő sárga (műanyag), illetve kék (papír) zsákos gyűjtés esetén vehető igénybe, zsák helyett vagy azzal párhuzamos használatra.

Teljes Cikk
18 máj.
Közzétette: Zala-Müllex

Véget ért a Zalaegerszeg MJV Önkormányzata, a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Depo Kft. által meghirdetett tavaszi nagytakarítási akció. A lomtalanítás az idei évben március 17-től május 13-ig tartott, mely során 1396 bejelentés érkezett és összesen 6147 m3 hulladékot szállítottak el a Zala-Depo Kft. és Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai.

Teljes Cikk
25 jan.
Közzétette: Zala-Müllex

Tevékenységünkön belül egyre nagyobb arányt képvisel a hulladékok szelektív gyűjtése, hasznosítása. Ennek keretében társaságunk átveszi és feldolgozza a lakossági eredetű és a parkgondozási tevékenységből származó lágy szárú zöldhulladékokat, mely során a beérkező anyagokból komposztot állít elő.

Teljes Cikk