Jelentkezz Te is csapatoddal Föld napi vetélkedőnkre!

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 08 április 2024

Április 22. a Föld napja, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

Az elmúlt években meghirdetett pályázatok után a Zala-Müllex Kft. idén a Zalaegerszegi Élménypark Kft.-vel közösen környezetvédelmi vetélkedőt hirdet a Föld napja alkalmából, amelyre általános iskolások jelentkezését várjuk.

A vetélkedőt április 22-én (hétfőn) 10 és 12 óra között az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendezzük meg. A négyfős csapatoknak különböző, környezetvédelemmel kapcsolatos feladatokat kell megoldaniuk, a szünetben pedig az élményparkban különböző aktivitásokban való részvétellel gyűjthetnek pluszpontokat.

A vetélkedő végén a legjobban teljesítő csapatokat díjazzuk. A vetélkedőre általános iskolánként egy-egy, maximum négyfős csapat jelentkezését várjuk április 17-én (szerdán) 14 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Kérjük, az e-mailben küldjék el az iskola nevét, a csapattagok nevét (ezen későbbi változtatás lehetséges), valamint a felkészítő pedagógus nevét és elérhetőségét. A jelentkező csapatokat április 22-én 9:45 és 10:00 között várjuk az Alsóerdei Sport- és Élményparkban, de a jelentkezés lezárulta után e-mailben minden kapcsolattartónak részletes tájékoztatást küldünk.

Kérdés esetén kollégáink a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen állnak rendelkezésre.

A Zala-Müllex Kft. és a Zalaegerszegi Élménypark Kft. célja, hogy a Föld napi pályázatával is elősegítse a fiatal generáció környezettudatos gondolkodását, valamint növelje a hulladékgazdálkodással, illetve környezetvédelemmel kapcsolatos ismereteit.