Ismét Zalaegerszeg legnagyobb adózói között a Zala-Müllex Kft.

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 19 március 2024

A 2015 óta íródó hagyomány folytatásaként idén is köszöntötte a város 25 legnagyobb adózó cégét Zalaegerszeg MJV önkormányzata. A 25 legtöbb helyi iparűzési adót befizető vállalat között - ahogy a díj 2015-ös alapítása óta minden évben - idén is szerepel cégünk, a Zala-Müllex Kft.

A díjátadón Zalaegerszeg MJV polgármestere, Balaicz Zoltán hangsúlyozta: a legnagyobb adózók töltik be a legfontosabb szerepet a város életében, nemcsak a befizetett adójuk, hanem a széleskörű  társadalmi szerepvállalásuk miatt is. Hozzátette, tavaly 7,5 milliárd forintra nőtt a város iparűzési adóbevétele, aminek felét a 25 legnagyobb adózó fizette be.

“Évről évre megtiszteltetés cégünk minden dolgozója számára, hogy szerepelünk Zalaegerszeg legnagyobb adózói között, az önkormányzat ezen kiváló kezdeményezése mindig jó visszaigazolása az elvégzett munkánknak és törekvéseinknek. Célunk, hogy a lehetőségeinkkel élve a környezetünknek a lehető legtöbbet visszajuttassuk, szem előtt tartva cégünk fejlesztési és működési igényeit is” - nyilatkozta Bauer Arnold ügyvezető igazgató.