Konténerszállító autóval és multifunkciós járművel bővült cégünk járműparkja

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 20 november 2023

A Zala-Müllex Kft. folyamatos járműparkfejlesztésének keretében a közelmúltban két új, különböző típusú autó állt szolgálatba cégünknél.

Az MAN TGS típusú három tengelyes, kétgémes láncos konténerszállító autó nagy teherbírása miatt főként a fuvaroptimalizálásban lesz segítségünkre, ugyanis különböző méretű és kivitelű konténerek szállítására és pótkocsivontatásra is alkalmas. Az autó munkába állása hozzájárult az általános járműparkfiatalítási törekvéseinkhez, magasabb környezetvédelmi besorolással rendelkezik, valamint a gépkocsivezetőknek is kényelmesebb munkakörnyezetet biztosít. 

A Mercedes Unimog típusú, kéttengelyes, összkerékmeghajtású multifunkciós jármű elsősorban útfenntartási munkálatainkat segíti majd. Kiegészítő adapterként aszfaltmelegítő felépítmény, kaszáló felépítmény, illetve sószóró felépítmény és hóeke is csatlakoztatható hozzá, így Zalaegerszeg és környéke téli síkosságmentesítése során is munkatársaink segítségére lesz. A négykörös, külső kihelyezett hidraulikus rendszerű jármű pótkocsi vontatására is alkalmas.