Vásároljon Ön is komposztot vagy komposztálóedényt a Zala-Müllextől!

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 20 március 2023

A komposzt konyhakerti növények, virágágyások és frissen ültetett évelő növények talajának biztosít kiváló tápanyagforrást. A komposztban található humuszanyagok a talaj szerkezetét javítják, valamint a növények és a talajlakó élőlények számára teljes értékű tápanyagtartalommal bírnak, így egyaránt hasznos a kiskertjüket, virágaikat gondozóknak és a növényekkel professzionális szinten foglalkozó vállalkozásoknak.

A Zala-Müllex Kft. Zalaegerszeg-Búslakpusztai telephelyén (0182/13 hrsz.) ömlesztett formában kínál eladásra kiváló minőségű, 20 x 20 mm-es lyukméretű rostán átrostált komposztot, igény esetén - felár ellenében - pedig kiszállítást is vállalunk a megrendelt mennyiségű komposztra.
A komposzt megvásárolható személyesen, hétfőtől péntekig 8 és 15 óra között a búslakpusztai hulladéklerakónál 5550 Ft/m3 áron, kiszállítás megrendelésére vagy érdeklődésre pedig a +36 92/598 940-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen van lehetőség.

Komposzt készítésére házilag is van lehetőségünk: ilyenkor a háztartásunkban keletkező szerves hulladékot saját magunk, természetes úton hasznosítjuk újra, csökkentve a háztartás hulladékmennyiségét, illetve a levegőszennyezést és az üvegházhatású gázok kibocsátását is.

A Zala-Müllex Kft.-nél akciós áron vásárolhat 360 literes komposztálóedényt, ami ideális méret a háztartásban keletkező szerves hulladékoknak. A komposztálóedények 6380 Ft-os áron vásárolhatók meg zalaegerszegi központi telephelyünkön, a Gasparich Márk utca 26. szám alatt, valamint a Zalaegerszeg-Búslakpusztai hulladéklerakón, egyaránt munkanapokon 8 és 15 óra között. Két edény egyidejű vásárlása esetén kedvezménnyel vásárolhat, így mindössze 9720 forintért viheti haza a két edényt. A komposztálóedényekre is igényelhető kiszállítás Zalaegerszeg területén, ez esetben egy edény ára 9175 Ft. Érdeklődés vagy megrendelés esetén munkatársaink a +36-92/598-940-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen állnak rendelkezésre.

A komposztálás a legjobb üzlet, amit a természettel köthetünk!