Szép számban érkeztek alkotások adventi környezettudatos nyereményjátékunkra

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 22 december 2022

November végén első alkalommal hirdetett adventi nyereményjátékot a Zala-Müllex Kft., mellyel célunk volt felhívni a figyelmet a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra az év végéhez közeledve is.

A karácsonyi készülődés során mindannyian számos környezetvédelmi kihívással találjuk szembe magunkat. Elég csak az ajándékok csomagolóanyagaira, a karácsonyfa kiválasztására, díszeire, bevásárlásainkra, utazásainkra vagy az ünnepi menü elkészítésére gondolni - világszerte 10-15%-kal több hulladékot termelünk decemberben, mint az év többi hónapjában.

Az adventi időszakban olyan fotókat vártunk, amelyen a készítő azt mutatja, ő és/vagy környezete hogy készül környezettudatosan az ünnepekre.

A pályamunkát beküldők között a határidőt követően sorsolással döntöttük el, ki nyeri meg a Zala-Müllex Kft. ajándékcsomagját. A szerencse az alsónemesapáti Csertán Sándor Általános Iskola 4. osztályos lányainak kedvezett.

Ide kattintva a beküldött képekből szemezgethetnek és meríthetnek ötletet, hogy minél többünknél teljen környezettudatosan a karácsony.