Az év Zala megyei adományozója díjat kapott a Zala-Müllex Kft.

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 09 szeptember 2022

Komoly elismeréssel díjazták cégünk széles körű társadalmi felelősségvállalási tevékenységeit szerdán, a zalaegerszegi Korona Szalonban - szakmai nappal egybekötött - Az év Zala megyei adományozója 2022 díj átadóján.

A Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ által 2019-ben alapított elismerést olyan gazdasági szereplők kaphatják meg, akik támogatásuk révén kiemelkedő szerepet játszanak a megyebeli civil szervezetek céljainak elérésében. A rangos elismeréssel díjazták idén a Zala-Müllex Kft.-t, a díjat cégünk ügyvezető igazgatója, Bauer Arnold vette át. A rendezvényt megtisztelte Zalaegerszeg MJV polgármestere, Balaicz Zoltán, Vigh László országgyűlési képviselő, Sifter Rózsa főispán, Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke és Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára is.

- Szeretném megköszönni Az év Zala megyei adományozója díjat cégünk összes dolgozója nevében. Ez az elismerés megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, amikor a hatékony és eredményes működésünk mellett kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelősségvállalásra, a szűkebb környezetünkkel való kapcsolattartásra. A filozófiánk az, hogy az általunk támogatott projektek mindegyike az életminőség javítását szolgálja, valamint a környezet- és természetvédelem, illetve a fenntarthatóság szempontjainak messzemenően megfeleljen. Örömmel vettük a Göcsej Kutya Klub megkeresését is, hiszen a kutyaiskola környezettudatos, tiszta és rendezett működtetése teljes mértékben megfelel az elveinknek. Az egyesület igazi közösséget épít, sok sikert kívánok a további fejlesztéseikhez és működésükhöz is. Mindemellett számos további civil szervezetet, alapítványt, valamint kulturális és sportegyesületet is támogatunk a régióban, kiemelendő közülük a Zalai Szívgyógyászatért Alapítvány és a szintén a kórházhoz kötődő Akarattal és Hittel Alapítvány. Természetesen a jövőben is célunk lehetőségeinkhez mérten támogatni a hasonló kezdeményezéseket egy még élhetőbb város és régió érdekében - nyilatkozta a díj átvétele után Bauer Arnold, cégünk ügyvezető igazgatója.

A Zalai Hírlap beszámolója a díjátadóról ide kattintva érhető el.

A Zalaegerszegi Televízió beszámolója a díjátadóról ide kattintva érhető el.

Fotók: Seres Péter, ifj. Vigh László, Zala-Müllex Kft.