A Zala-Müllex társadalmi felelősségvállalásáról tartottunk előadást a MAKE szakmai konferenciáján

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 04 április 2022

A múlt héten Tapolcán tartott szakmai konferenciát a Magyar Közszolgáltatók Egyesülete (MAKE), melyen cégünk, a Zala-Müllex Kft. is képviseltette magát.

Az egész napos előadássorozat keretében ügyvezető igazgatónk, Bauer Arnold "Társadalmi szerepvállalás a hulladékgazdálkodáson keresztül” címmel tartott előadást, melyben bemutatta a Zala-Müllex Kft. széles körű társadalmi felelősségvállalási tevékenységeit.



Cégünk az elmúlt időszakban a teljesség igénye nélkül támogatta önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek hulladékgyűjtési akcióit, közreműködött iskolák és képzési központok környezetvédelmi programjaiban, 2021-ben közel 2500 m3-nyi illegális hulladéklerakó felszámolásában vett részt, szakmai konferenciákon és rendezvényeken vett részt és tartott előadásokat, tavaly novemberben nagyszabású faültetési akciót tartott Zalaegerszegen, jótékonysági rendezvényeken vett részt, támogatott számos sportrendezvényt, sportegyesületet, kulturális eseményt és tehetséggondozó rendezvényt, civil véradásokon vett részt, sorozatot indított a környezetvédelmet hivatásuknak tekintő sikeres civilek bemutatására, részt vett a kárpátaljai magyarok segítésére indított humanitárius segítségnyújtásban, Föld napi programot tartott, valamint felhívta a figyelmet környezetünk érdekességeire és problémáira. A Zala-Müllex Kft. támogatja Zalaegerszeg város részvételét a Nemzetközi Klímavédelmi Under2 Koalícióban, alapítója a Zöld Zalaegerszegért Környezetvédelmi és Kulturális Egyesületnek és támogatója a Körforgásos Gazdaság Technológiai Platformnak.