Két standdal vártuk az érdeklődőket a nagy sikerű GreenTech Szakkiállításon

Közzétette: Zala-Müllex
on 28 szeptember 2021

Csütörtökön és pénteken második alkalommal rendezték meg a GreenTech Zalaegerszeg Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferenciát, amelynek idén a ZalaZONE járműipari tesztpálya adott otthont.

A kétnapos rendezvényen cégünk egy beltéri és egy kültéri standdal várta az érdeklődőket. Mindkét nap sok pályaválasztás előtt álló fiatal, valamint már innovációs, környezetvédelmi vagy más gazdasági területen dolgozó szakember látogatta meg standjainkat, ahol munkatársaink a felelős és fenntartható hulladékgazdálkodásról, a környezetvédelem fontosságáról és cégünk működéséről adtak tájékoztatást. Ezen kívül az érdeklődők standjainknál akár kézbe is vehettek különböző, már feldolgozott és újrahasznosított hulladékfajtákat, valamint a Zala-Müllex Kft. aprítógépét bemutató videót is megtekinthették.

A nagy sikerrel zárult rendezvényen a résztvevők számos előadást hallgathattak meg a klímavédelem, a technológiai fejlődés és a versenyképesség témakörében, részt vehettek tesztvezetésen és bejárhatták a tesztpályát is. A GreenTech Szakkiállításon több mint 40 kiállító, 300 szakmai szereplő és több mint 300 diák vett részt.