A Zala-Müllex Kft. is részt vesz a II. GreenTech Szakkiállításon

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 22 szeptember 2021

Idén szeptember 23-24-én (csütörtök-péntek), második alkalommal kerül megrendezésre a GreenTech Zalaegerszeg Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferencia, amelynek a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya ad otthont.

A rendezvény célja bemutatni, hogy a klíma- és környezetvédelmi kérdéseket a technológiai fejlődés, a gazdasági növekedés kiemelt prioritásának szem előtt tartásával lehet és szükséges megoldani. A rendezvény tematikáiban érinti az ipari emisszió, a zöld és megújuló energiák, a digitális stratégia, a közlekedés (elsősorban az elektromobilitás és a közösségi közlekedés), a hulladékkezelés, a víztisztitás szakterületeit, kiemelten figyelembe véve az érintett területek innovációinak a fenntartható fejlődéssel történő összehangolásának bemutatását.

A kétnapos rendezvényen cégünk két standdal képviselteti magát, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A GreenTech Szakkiállítás keretében pályaorientációs programokra, tesztvezetésre, üzemlátogatásra, szakmai konferenciákra és bemutatókra is sor kerül majd, a rendezvény részletes programja a greentechzalaegerszeg.hu honlapon érhető el.