A családi házas övezetekben lezárult a lomtalanítási időszak


 


A 2014. évi tavaszi lomtalanítási akció a családi házas övezetekben befejeződött, a társasházaknál és a tömbházaknál azonban társaságunk egész évben elszállítja a feleslegessé vált, leselejtezett használati tárgyakat. Ez utóbbi esetben a közös képviselőkkel egyeztetett időpontokban, konténerek kiszállításával történik a lomtalanítás.

 


A Zala- Depo Kft. idén is meghirdette lomtalanítási akcióját, amely március 20-án indult és a családi házas övezetekben május 8-án bejeződött be. A kihelyezett hulladékok összegyűjtése igénybejelentés alapján, városrészenként heti 2-2 alkalommal történt. Az akció sikerességét jelzi, hogy míg a tavalyi évben 931 regisztrált címre vonult ki társaságunk, addig az idei évben csak a családi házas övezetekből 1624 bejelentés érkezett.

 


Ezúton szeretnénk megköszönni a lomtalanítási akcióban résztvevőknek, hogy közreműködtek az akció zavartalan lebonyolításában, hogy segítették a közszolgáltató munkáját, és hozzájárultak városunk tisztaságához, és környezetének védelméhez!

 


A társasházak, tömbházak képviselőinek igénybejelentését a továbbiakban is várjuk! Amennyiben a lomtalanítási akciónkban nem sikerült részt vennie, feleslegessé vált holmija, hulladéka leadásához kérjük, vegye igénybe hulladékudvarainkat!

 


Tisztelettel:

 


Zala-Depo Kft.