SÖPÖRJÜNK VÉGIG A VÁROSON!

AZ EGERSZEG FESZTIVÁLT MEGELŐZŐ
KÖZTISZTASÁGI AKCIÓ

 

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Városgazdálkodási Kft, a Zala-Depo Kft. és a Kvártélyház Kft. Söpörjünk végig a városon! címmel

 

2011. május 7-én 9.00-12.00
óra között

 

nagyszabású, Egerszeg Fesztivált megelőző köztisztasági akciót szervez.

A program célja a lakosság, az intézmények és a helyi közösségek bevonásával elsősorban a belváros közterületeinek megtisztítása az Egerszeg Fesztiválra.
Az akcióban résztvevő önkéntesektől az eldobált hulladékok kézi szedését kérjük, amelyhez a technikai feltételeket (zsák, kesztyű, szemétszállító jármű) a közszolgáltatók biztosítják. Az újrahasznosítás érdekében kérjük bizonyos hulladéktípusok (pl. műanyag illetve üveg palackok, papírhulladék) lehetőség szerinti szelektált begyűjtését.

Terveink szerint az önkéntes csoportok 9.00 órakor indulnak a Dísz térről a város több, előre meghatározott pontjára, hogy 11.30-kor a Dísz téren találkozzanak az összegyűjtött hulladékokkal. Itt frissítővel, pogácsával, szabadtéri műsorokkal és tombolanyereményekkel várjuk a lelkes városlakókat.

Kérjük, hogy a programba nevezni kívánó közösségek jelentkezési lap kitöltésével 2011. május 2-ig jelezzék részvételi szándékukat a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályán a 215. sz. irodában vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
A jelentkezési lap elérhető a www.zalaegerszeg.hu, www.vgkft.hu, www.zaladepo.hu honlapokon, a Polgármesteri Hivatal portáján, valamint a 215. és 216. irodákban.

Jelentkezni és bővebb információt kérni a 92/502-125 telefonszámon lehet.
Kérjük, hogy a rendezvényre hozzanak magukkal láthatósági mellényt a nem kívánatos balesetek elkerülésének megelőzésére.

Tegyünk együtt a város köztisztaságáért, hogy szép, igényes környezetben élvezhessük az Egerszeg Fesztivál nyújtotta szórakoztató, kulturális és gasztronómiai élményeket!

 

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide!