Az "Én is környezetvédő vagyok!" pályázat díjazottjai

Közzétette: Zala-Müllex
Készült: 10 június 2022

Az idén is a Föld napján kiírt, ezúttal az „Én is környezetvédő vagyok!” címet viselő pályázatunkra Zala és Vas megye 14 iskolájából összesen 29 osztály küldött be egytől egyig színvonalas pályaművet, amelyekkel az osztályok tagjai a környezetvédelem fontosságát kívánták bemutatni.

A Zala-Müllex Kft. Facebook-oldalán zajló, hétfő éjfélkor zárult közönségszavazást a Szombathelyi Neumann János Általános Iskola 1.c osztálya nyerte meg, akik 601 szavazatot gyűjtöttek. A Zala-Müllex Kft. szakmai zsűrije három korosztályban osztott ki szakmai díjat: az alsó tagozatosoknál a Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola 4.b osztályának pályaműve, a felső tagozatosoknál a Zalaegerszegi Montessori Általános Iskola 5-8. osztályosainak alkotása, míg a középiskolásoknál a zalaegerszegi Deák Ferenc Technikum 10.F osztályának pályázata végzett az első helyen.

A győztes osztályok közös osztályprogramot nyertek a Zala-Müllex Kft. felajánlásából (ezek egyeztetésével kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot az érintett osztályfőnökökkel), valamint minden pályázó osztály emléklapot kap.

Köszönjük minden résztvevő osztálynak a pályázatokat, a győzteseknek pedig külön gratulálunk!