25 jan.

Komposzt vásárlási lehetőség –Tájékoztatás

Közzétette: Zala-Müllex

Tevékenységünkön belül egyre nagyobb arányt képvisel a hulladékok szelektív gyűjtése, hasznosítása. Ennek keretében társaságunk átveszi és feldolgozza a lakossági eredetű és a parkgondozási tevékenységből származó lágy szárú zöldhulladékokat, mely során a beérkező anyagokból komposztot állít elő.

Az előírásoknak megfelelő minőségű komposztot cégünk eladásra kínálja.

A 20 x 20 mm-es lyukméretű rostán átrostált komposzt megvásárolható ömlesztett formában, zalaegerszegi telephelyünkön. A telephelyi átvételi ár 3.785 Ft/m3 + ÁFA. Értékesítés jelenleg ömlesztett formában, zsákos kiszerelés hamarosan! Igény esetén térítés ellenében a helyszínre szállítást is vállaljuk.

Referenciaként szolgál, hogy a zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. virágosítás során, Zalaegerszeg közterületein rendszeresen alkalmazza a Zala-Müllex Kft. által előállított Zala (2) Komposztot, emellett több zalaegerszegi kertészeti vállalkozás is használja termékünket.

Társaságunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság által kiadott forgalomba hozatali és felhasználási engedélyt 04.2/1092-2/2014 határozatszámon kapta meg.
A komposzt minősége megfelel 36/2006 (V.18.) FVM rendelet 3. számú melléklete 4. pontja szerinti előírásoknak, határértékeknek és a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség által a települési szilárd hulladéklerakó és kapcsolódó létesítményeinek üzemeltetéséhez 370-10/2015. számon kiadott egységes környezethasználati engedélynek.

 

Érdeklődni a következő elérhetőségen lehet:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 92 598 940 / 8-as mellék

Üdvözlettel:
Zala-Müllex Kft.